|
DE KOOKBOERDERIJ |
|
DE HISTORISCHE GROENTEHOF |
|
|
SNIJBIET PESTO |
|
|
Aantal personen |
10 |
100 |
gram snijbiet bladeren licht geblancheerd |
40 |
gram pijnboompitten |
1 |
tenen knoflook |
50 |
ml olijfolie |
50 |
gram parmezaan of pecorino; geraspt |
25 |
gram gebakken spekjes of rauwe ham |
|
alles heel fijn gemalen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wrijf het blad met knoflook en pijnboompitten in een vijzel tot een gladde pasta. |
|
|
Roer de olie er door. |
|
|
|
Als laatste de kaas erdoor roeren met de gemalen spekjes. |
|
|
Breng op smaak met zout en peper. |
|
|
NB: als een vijzel te arbeidsintensief is kunt u ook een keukenmachine gebruiken. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LANDHOEVE RIJKEL Tel 077-4762913 |
Rijkel 21 |
5954 NJ Beesel
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.vergetengroenten.nl |